AMARAN KERAS!!! JANGAN TERTIPU DENGAN PROPAGANDA ISRAEL LAKNATULLAH YANG CELAKA!SALAM,

SAYA INGIN MEMAKLUMKAN KEPADA SEMUA PEMBACA SEMUA AGAR TIDAK MENGHIDANGKAN PERUT ANDA DENGAN "BURGER FREE" DI MCDONALD YANG AKAN DIBERI SECARA PERCUMA PADA 19 NOVEMBER 2012!

ANDA MUNGKIN TERTANYA-TANYA KENAPA SAYA MELARANG DENGAN KERAS. INI KERANA "BURGER FREE" ITU DITAJA OLEH KERAJAAN ISRAEL LAKNATULLAH YANG CELAKA! (SEMOGA LAKNAT ALLAH SENTIASA BERSAMA MEREKA!) ISRAEL HANYA INGIN MEMPENGARUHI/AMBIL HATI RAKYAT MALAYSIA SEMATA-MATA KERANA MEREKA INI TELAH MEMBUNUH SAUDARA-SAUDARA KITA DI BUMI PALESTIN! JANGAN TERPERANGKAP DENGAN PROPAGANDA ISRAEL CELAKA INI!

ANDA MASIH TERGAMAKKAH UNTUK MENGAMBIL MAKANAN YANG DIHIDANGKAN OLEH MUSUH AGAMA KITA? MUSUH YANG SEDANG MENZALIMI SAUDARA-SAUDARA KITA DI PALESTIN? JIKA ANDA AMBIL "BURGER FREE" TERSEBUT UMPAMA ANDA MENYOKONG MEREKA UNTUK MEMBUNUH SAUDARA-SAUDARA KITA YANG SEDANG DIZALIMI DI BUMI PALESTIN!

ANDA SEMUA MUNGKIN TIDAK AKAN PERCAYA KATA-KATA SAYA INI. TETAPI ADAKAH ANDA MASIH BERANI MELAWAN KATA-KATA ORANG YANG BERPANGKAT ULAMA? ANDA BERANI MEMBANTAH KATA-KATA USTAZ AZHAR IDRUS? SAYA LEKATKAN GAMBAR YANG MENUNJUKKAN USTAZ AZHAR IDRUS SENDIRI MELARANG KITA UNTUK TIDAK MENGAMBIL "BURGER FREE" TERSEBUT!


Credit to Ustaz Azhar Idrus


MACAM MANA? SUDAH PERCAYA? SAYA MEMOHON ANDA SEMUA UNTUK "SHARE" POST INI DEMI KEBAIKAN AGAMA ISLAM! KONGSIKAN POST INI KEPADA SEMUA UMAT ISLAM AGAR MEREKA TIDAK TERTIPU DENGAN TIPU DAYA ISRAEL LAKNATULLAH (SEMOGA LAKNAT ALLAH KEKAL BERSAMA MEREKA). SEGERALAH MENCEGAH APA YANG PATUT ANDA CEGAH UNTUK AGAMA KITA YANG SUCI.

JAZAKALLAH.


Dari Abu Hurairah Radhiyallahu ‘anhu berkata :
Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : “Sesungguhnya Allah baik, tidak menerima kecuali hal-hal yang baik, dan sesungguhnya Allah memerintahkan kepada orang-orang mu’min sebagaimana yang diperintahkan kepada para rasul, Allah berfirman : “Hai rasul-rasul, makanlah dari makanan yang baik-baik, dan kerjakanlah amal yang soleh. Sesungguhnya Aku Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan”.
P/S : MARILAH KITA SAMA-SAMA DOAKAN UNTUK DIKURNIAKAN KESEJAHTERAAN DAN KETABAHAN OLEH ALLAH KE DALAM DIRI SAUDARA-SAUDARA KITA DI PALESTIN. INI SAHAJA YANG KITA MAMPU LAKUKAN UNTUK MEMBANTU MEREKA YANG SEDANG DIZALIMI. 


ALLAHU AKBAR!!!
ALLAHU AKBAR!!!
ALLAHU AKBAR!!!


Sponsored $